TIJDEN:

Inrichten stand/kraam: vrijdag 9 oktober van 11.00-13.30 uur

Openingstijden beurs: vrijdag 9 oktober 14.00-21.00 uur

Afbreken+opruimen stand/kraam: vrijdag 9 oktober 21.00-22.00 uur

 

STAND – kraam (vloeroppervlak: 250*250 cm.  incl. kraam 200*80 cm. met huif + rok):

200702_VPl_1878

 

STAND – vloeroppervlak  (rechter gedeelte > vloeroppervlak: +/- 350*300 cm. / standaard houten vloer):

Stand B1

Stand B 2

 

 

STAND – buiten (eigenstand tent/kraam/ vloeroppervlak +/- 500*500 cm.)

 

HUISREGELS:

STAND: het is niet toegestaan rekken of stellingen in de gangpaden te plaatsen! Dus alleen artikelen op uw kraam of in uw stand! Voorschrift vergunning/Brandweer! Maximaal 1 banner voor de kraam. Na afloop van de beurs de stand /kraam schoon achter laten!

KLEIN AFVAL deponeren in de container naast de tent (bij slagboom/ingang van Meursweide), groot afval mee terug nemen! De organisatie berekent schoonmaakkosten wanneer er afval op de stand achterblijft.

VOORWAARDE: de standhouder mag zijn stand niet doorverhuren en alleen branche gerelateerde artikelen presenteren/verkopen.

Deelnemers moeten gevestigd zijn in de Gemeente Heerde. Deelname van bedrijven buiten Heerde maar hoofdzakelijk hun werkgebied hebben in Heerde kunnen alleen deelnemen als er ruimte over is.

LADEN/LOSSEN: standhouders kunnen de auto rijden tot aan het voetpad op de van Meursweide. De tent staat hier dichtbij. Raadzaam is om een karretje/steekwagen mee te nemen voor het vervoer van de artikelen naar/van de stand. Het is alleen toegestaan om de auto op de Van Meursweide te parkeren als de ondergrond droog is!  Vanaf 13.30 uur mogen er geen auto’s meer bij de tent staan!

EIGEN RISICO/VERZEKERING: de tent zelf is verzekerd via het verhuurbedrijf. Standhouders blijven wel zelf verantwoordelijk/aansprakelijk voor hun stand, goederen, diensten en gedorven inkomsten bij een ernstige calamiteit.

WARM HOUDEN: etenswaren kunt u warmhouden m.b.v. een ‘au bain marie’ of een warmhoudplaat op stroom. Een BBQ/bakplaat op kolen/gas is  dus niet toegestaan! De Brandweer komt hierop controleren.

OPHANGEN: het is verboden om lijm, kit of duct-tape te gebruiken om posters o.i.d. op te hangen. Het verhuurbedrijf brengt €100,- in rekening bij overtreding!

STROOM: er staan in de tent stroomkasten. Zelf voor een goedgekeurde haspel zorgen. Stroomkabels mogen niet over de looppaden liggen!

1 haspel per stand > stroomgebruik alleen bij reservering vooraf!

STANDHUUR: u ontvangt half september de factuur deze dient u voor 5 oktober te voldoen!

ANNULERING: kosteloos tot 10 september, daarna berekenen we €100,- ex. btw

MUZIEK/FILM: beperk uw presentatie tot uw eigen stand zodat uw naaste standhouders geen overlast hebben.

ALCOHOL: tijdens de beurs mag u geen alcoholische dranken verkopen/schenken! Deze drankjes zijn alleen verkrijgbaar bij de bar en via Slijterij Herfkens.